Het hart van ons evenement vindt plaats langs de N224 tussen Ede en De Klomp. Gezien vanaf Ede ligt ons evenemententerrein aan de linkerkant van de N224. 
Kom met de fiets of per openbaar vervoer, er rijden pendelbussen. Komt u met de auto, motor etc. dan dient u vooraf een uitrijkaart te kopen
 
Voor uw navigatie voert u Rijksweg 47 in Ede in.
 
BEKIJK (voor vertrek) DE PLATTEGROND voor de PARKEERPLAATSEN
De plattegrond vindt u hier: https://vliegshowede.nl/nl/plattegrond 
 
Vanuit Ede : via de N224 richting Veenendaal
Vanuit de richting Amersfoort: via de A30 
Vanuit de richting Utrecht en Veenendaal : via A12 en A30 
Vanuit Arnhem : via N224 of via A12 en A30
Vanuit Apeldoorn: via N304 en N224
 
Uitrijkaart nodig
Om ons event gedenkwaardig en veilig te laten verlopen, voldoen wij uiteraard aan alle gestelde wet- en regelgeving. Deze regelgeving geldt voor alle zaken óp ons evenemententerrein, maar ook daar buiten. Voor de toestroom van verkeer en het parkeren tijdens ons event gelden strenge regels. Zo mogen wij geen parkeerkaarten verkopen bij de ingangen van de parkeerterreinen. Reden hiervoor is dat dit mogelijk tot verkeersopstoppingen en onveilige situaties kan leiden. Dat willen wij uiteraard voorkomen! Wij adviseren u dan ook dringend om VOORAF online uw uitrijkaart te bestellen zodat het verkeer soepel doorstroomt en wij Ede en omgeving geen overlast bezorgen. 

Uw uitrijkaart bestelt u hier: https://www.vliegshowede.nl/nl/tickets. Wij verzoeken u uw uitrijkaart af te drukken en duidelijk achter uw voorruit te leggen.

Verkeersborden en regelaars
Wij verzoeken u bij uw bezoek aan ons evenement de adviezen op de verkeersborden, verkeerskarren en verkeersregelaars op te volgen. Kiest u ervoor om vooraf geen uitrijkaart te kopen dan kunt u een uitrijbonnetje kopen bij de kassa of ter plaatse online een uitrijkaart kopen via onze webshop. U toont dan uw uitrijkaart op uw telefoon bij het verlaten van de parkeerplaats.

Openbaar Vervoer | pendelbusje
Tussen het station Veenendaal/De Klomp en ons evenemententerrein rijden pendelbusjes voor personen die gebruik maken van het Openbaar Vervoer. De bussen rijden tussen 9.00 en 17.00 uur. Het tarief voor deze pendelbus is € 5,00 voor een retourrit. Let op: niet in alle busjes kan gepind worden, neem voldoende cash geld mee.

Minder goed ter been?
Ook als u minder goed ter been bent, kunt u uiteraard van ons evenement genieten. Wij richten een speciale kiss & ride strook in waar u kunt worden afgezet, of waar u iemand kunt afzetten. Bent u in het bezit van een mindervalide-parkeerkaart, dan is het ook mogelijk om dichtbij te parkeren. Wij reserveren hiervoor een aantal parkeerplaatsen. Binnenkort plaatsen wij een overzichtskaart waar u alle parkeerplaatsen rondom ons evenemententerrein kunt vinden.

Op de fiets!
Woont u in de nabije omgeving, dan adviseren wij u gebruik te maken van de fiets. Er is ruim voldoende bewaakte fietsparkeerruimte aanwezig.

When you go home, tell them of us and say, for your tomorrow, we gave our today.