Een bijzonder en impactvol evenement kan niet zonder bijzondere sponsors. Zonder hen is het realiseren van Wings of Freedom 2019 onmogelijk.

 

Sponsors Wings Of Freedom


Wings en PME Legend : a rock-solid match!

Legendes ontstaan in de lucht
PME Legend kent u misschien van de mooie afbeeldingen van cargopiloten en hun klassieke vliegtuigen. Piloten die leven op het randje, met een aangeboren hang naar avontuur en een echte 'komt goed-mentaliteit'. Vrij als condors, vliegen ze laag over de bergen op avontuur in totale afzondering.

De man en zijn vliegtuig
Van de Douglas Dakota DC-3 tot de Curtiss Commando, de vliegtuigen en de mannen die ze besturen zijn de legendes van de lucht. Veel van de propliners die nog altijd ver weg in de wildernis vliegen, begonnen hun werkende leven meer dan 80 jaar geleden. Deze vliegtuigen zijn de echte helden, die hun sporen achterlaten in de geschiedenisboeken terwijl ze de tijd blijven trotseren.

Robuust en stoer
De robuuste, functionele en duurzame eigenschappen zien we terug in de designs en het eersteklas vakmanschap van de PME Legend kleding. Wings is dan ook meer dan trots dat PME Legend een partnership met ons is aangegaan! PME Legend zorgt er als kledingpartner voor dat het Wings-team er robuust en stoer bijloopt tijdens de Airshow op 24 augustus. We are so excited!


Meer lezen over de oorsprong van PME? Neemt u dan hier een kijkje https://www.pme-legend.com/nl/heritage


Op de foto van links naar rechts: Martin Schoonderbeek (Wings), Tjepke Gratama (Wings) en Martine Boerrigter (PME Legend)
www.pme-legend.com

/File/Id/1092878222
Wings Of Freedom 2015
When you go home, tell them of us and say, for your tomorrow, we gave our today.