Op dit moment werken we hard aan alle voorbereidingen voor de Airshow op 24 augustus a.s. Daarnaast zijn er grootse plannen voor diverse activiteiten op de grond voorafgaand aan de Airshow. Deze activiteiten vinden plaats vanaf woensdag 21 augustus 2019. Denk aan de inrichting van Internationale kampementen, een open-air-bioscoop, lezingen etc. Zodra onderdelen van ons programma definitief zijn, melden we het direct op de site. U kunt dan direct tickets bestellen. We houden u nog even in spanning…

Overzicht programmering (tijden)

U leest hier meer zodra het programma definitief is. Maar dat het spectaculair is, is zeker!

Locatie gegevens incl. parkeren e.d.

Het hart van ons evenement vindt plaats rondom de N224/De Kade bij Ede. Net zoals vorige edities adviseren wij u zoveel mogelijk per fiets naar het evenement te komen of gebruik te maken van de pendelbussen. Zodra bekend is welke parkeerterreinen beschikbaar zijn, leest u het hier.

Kaartverkoop

Wij verwachten tijdens de Airshow op zaterdag rond de 30.000 bezoekers, en u bent hier uiteraard 1 van! Wij hopen spoedig te starten met de verkoop van de tickets. Momenteel is dit nog niet mogelijk. Wel kunt u zich hier aanmelden voor de kaartverkoop.