Informatie over betalen, foods and drinks, oordoppen, teken en nog veel meer vindt u hier. Ook ziet u een overzichtstekening van ons evenemententerrein.

 

Gebruik oordoppen:
Ondanks dat wij binnen gestelde normen en grenzen blijven, raden wij het gebruik van oordoppen tijdens de Airshow aan. Het voorkomt een eventuele vervelende piep in uw oren. Oordoppen zorgen er ervoor dat u alles kunt horen maar wel 15 tot 20 decibel beschermd bent. 


Pas op voor teken!
Teken komen veel voor in de Gelderse natuur. Zo ook langs ons evenemententerrein. Teken zitten vooral in hoog gras en struikgewas of tussen bladeren. Teken lijken op kleine platte spinnetjes. Sommige teken zijn besmet met de Lyme-bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken.

Wij geven u daarom het volgende advies:

  • Draag beschermende kleding
  • Gebruik insectenwerend middel op blote lichaamsdelen
  • Controleer na verblijf op ons evenemententerrein of er teken in de kleding of op de huid zitten
  • Vindt u een teek? Verwijder deze direct, bij voorkeur met een pincet met scherpe punt of een tekentang 

Eikenprocessierups
Rondom ons evenemententerrein staan eikenbomen. In deze bomen zitten op dit moment nesten van de rups. Eikenbomen met eikenprocessierupsen zijn te herkennen aan de bolvormige, witgrijze nesten op de stammen of dikkere takken. De nesten zijn dichte spinsels van vervellingshuidjes, met brandharen en uitwerpselen. contact met brandharen kunnen gezondheidsklachten bij mens en dier veroorzaken. Voor meer informatie en tips verwijzen wij u naar de site van de ggd: https://www.oakie.info 

Food en drinks
Op het tijdelijke vliegveld zijn diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig. U kunt hier met pin betalen. U mag ook uw eigen eten en drinken meenemen (in beperkte mate, geen complete picknicks). Ook kleine stoeltjes en paraplus *) zijn toegestaan. Trapjes blijven verboden.

*) Met uitzondering van uw bezoek aan de Open Air Bioscoop.

Betalen zoveel mogelijk met pin
Wij dachten dat het eenvoudig zou zijn om te werken met een unieke betaalkaart op ons event. Eén betaalkaart voor alles, even opladen en klaar. Toch zitten hier wat haken en ogen aan en dat maakt het voor u als bezoeker onnodig ingewikkeld. We hebben daarom besloten dat alles wat u bij de horecakramen koopt ‘gewoon kunt pinnen’. Neemt u voor de zekerheid nog wel wat cash mee… het kan namelijk zijn dat de aanbieders van de marktkramen alleen cash aannemen. Dat is nu nog niet bekend.

Waterpunten op het terrein
In augustus kan het regenen maar ook zomaar strak blauw en boven de 30 graden zijn. Om te voorkomen dat u uitdroogt of last krijgt van de hitte, zorgen we voor voldoende watertappunten op ons terrein. Hier kunt u gratis uw water kunt tappen. Zoek daarnaast af en toe een schaduwrijke plaats op of dek uw hoofd af, bijvoorbeeld met een mooie Wings-cap. Vergeet u niet in te smeren met een zonnecrème met hoge factor.

When you go home, tell them of us and say, for your tomorrow, we gave our today.