De organisatie van Wings Of Freedom is in handen van Stichting Jan Hilgers Memorial Airshow. Enthousiaste, bevlogen professionals met jarenlange ervaring op het gebied van luchtvaart, vliegen en evenementenorganisatie met impact. Alle medewerkers van de stichting doen hun werk op vrijwillige basis en ook de stichting heeft uiteraard geen winstoogmerk. Het evenement wordt volledig gedragen door de inzet van vrijwilligers.

Het bestuur:

 

Ondersteuning:

 

Team Communicatie:

  • Maria Harmsen
  • Helen van de Oever
  • Arina Rengelink
  • Marjolein Slings

 

Ere Lid:

  • Willem Assenbroek

 

Comité van aanbeveling

Wij zijn trots op ons comité van aanbeveling. Deze loyale, getalenteerde en toegewijde mensen geloven in de organisatie Wings of Freedom en haar maatschappelijke bijdrage. Wij bedanken hen voor hun leiderschap, netwerk en ondersteuning.


Generaal-majoor Luchtmacht (b.d.) Drs. Pieter W.C.M. Cobelens
Voormalig directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) op het Ministerie van Defensie.


Martin Schröder
Piloot en oprichter van de tweede Nederlandse luchtvaartmaatschappij, Martinair.


Cees van der Knaap
Voormalig Burgemeester van Ede en voormalig Staatssecretaris Ministerie van Defensie


Stef Have
Former military pilot and founder of Forum investments.

Comité van aanbeveling bijgepraat

Wings of Freedom kan niet zonder een comité van aanbeveling.
Deze loyale, getalenteerde en toegewijde mensen geloven in onze organisatie en onze maatschappelijke bijdrage. Daarnaast maakt de stichting gebruik van de kennis en het netwerk van deze bijzondere mensen.

Het comité bestaat uit Generaal-majoor Luchtmacht (b.d.) drs. Pieter W.C.M. Cobelens (voormalig directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) op het Ministerie van Defensie), Martin Schröder, piloot en oprichter van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij, Martinair, Cees van der Knaap (voormalig Burgemeester van Ede en voormalig Staatssecretaris Ministerie van Defensie) en Stef Have (voormalig piloot en oprichter Forum investments, ontbreekt op de beelden).

Zaterdag werden zij door het bestuur in een hangaar/Crewroom op vliegveld Teuge wederom geïnformeerd over de laatste actuele ontwikkelingen rondom ons evenement in augustus. Het comité bleek onder de indruk van onze professionaliteit waarbij zij alle support geven die nodig is. Bovendien wenst het comité ons succes met de laatste loodjes. Uiteraard werd er ook weer een mooie vlucht gemaakt. Wij bedanken hen voor hun leiderschap, netwerk en ondersteuning in de afgelopen periode en in de periode die nog komt.

Stichting Jan Hilgers Memorial Airshow

In 2010 is de stichting Jan Hilgers Memorial Airshow opgericht, met als doel een Airshow in Ede te organiseren, ter nagedachtenis aan de eerste vlucht die in Nederland, boven Ede, door Jan Hilgers werd uitgevoerd. De in 2010 georganiseerde vliegshow werd een daverend succes en trok ruim 42.000 bezoekers. Mede dankzij dit succes besloot het toenmalige bestuur om de stichting voort te laten bestaan.

Voor meer informatie over de stichting bezoekt u www.janhilgers.nl

When you go home, tell them of us and say, for your tomorrow, we gave our today.