Met 30.000 bezoekers over in 1 dag is Wings of Freedom een uniek evenement. Op 24 augustus 2019 genieten bezoekers uit binnen- en buitenland van een unieke Airshow in combinatie met ruim 250 WW2 re-enacment om samen 75 jaar leven in vrijheid te herdenken. Jong en oud worden meegenomen de zomer van 1944 toen er tijdelijke vliegvelden waren om de opmars van de geallieerde te ondersteunen. Tevens zijn er naast diverse vliegende demonstraties van echte tweede wereldoorlog vliegtuigen uit binnen en buitenland ook een static show, en zelfs een tankbaan.

Standhouder worden?

Op het grote terrein wordt ook een 'Airmarket' gehouden, waar een grote verscheidenheid aan artikelen te koop wordt aangeboden en een breed scala aan informatie over de luchtvaart te vinden is. Luchtvaartartikelen zoals modellen, tekeningen, luchtvaartgames, bouwplaten, kleding, boeken, tijdschriften en software zijn slechts enkele voorbeelden.

Wings of Freedom - Airmarket prijzen

Voor dit eenmalige en unieke evenement zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt erbij zijn voor het bedrag van EUR 85,- excl. btw, inclusief kraamhuur van vier meter breed en toegangskaarten voor 2 standhouders. U kunt in overleg ook een eigen kraam of stand bouwen. Het tarief voor een stand van vijf meter breed bedraagt EUR 70,- excl. btw. (afwijkende afmetingen graag in overleg met de organisatie)

Voor vragen?

Neem via e-mail of telefoon contact met ons op per e-mail: airmarket@vliegshowede.nl